Produkter

Dessa produkter kan jag med gott samvete rekomendra då jag har dom själv, och isa kommer jag att skaffa

Thermoskydd är ett keramiskt ytskikt far fasad,tak,och interiör. Det ventilerar bort fukten från underlaget, detta i sin tur minska risken för froststsprängningar påväxt och smutansammlingar. I och med att Thermoskyddet håller bort merparten av fukten så minskar även risken för röta i träpanelen.

I familjen finnss det 4 produkter med olika egenskaper

Sänker din energikonsumtion, gör ditt hus varmare på vintern och svalare på sommaren, samtidigt som du får en ny kulör kan du behålla fastighetens utseende.

Takfärgen med förmåga att reflektera värme som är hållbart och skyddande.

Nature ger ett täckande ytskikt som andas och skyddar träet mot påfrestningar på ett sunt och miljövänligt sätt. Produkten motverkar träets åldrande.

Ett behagligare inomhusklimat får Du genom att Interieur utjämnar värmen, minskar draget och balanserar luftfuktigheten. Detta medför en lägre energiförbrukning.

 

 

 

 

 

 

 

Exterieur Broschyr

Nature Nature täckande säkerhetsdatablad

,Nature lasyr säkerhetsdatablad

Interieur Broschyr

TopShield Broschyr

För att få bästa resultat med dom olika produkterna ser

jag som nödvändigt att anv

Fixplus primer som sagt jag har dessa själv på

fasad, tättning runt skorsten och invändigt.

den blir lite som en kalkfärgs struktur och är matt, skönt för ögat

 

 

 

 

Solarventi luftsolfångare för fritidshus eller garage/förråd och övriga fastigheter som behöver ett bra kompliment för ventilation och sekundärvärma
Solartube är ett högreflekterande metal rör med en prisma i topen (monteras på tak/vägg) som samlar in solens strålar och leder in dom i utrymmet under. solartube kan anv som dagsljus när det inte finns fönster som räker till
Sågverk som jag anlitar för mina projekt, bra pris och tillmetesgående. Hyvlat och bondsågat
Arkitekt som jag känner personligen nu och har samarbetat med under en tid, ser honom som kompetent och iderik samt alltid tillmötesgående. Köpte mina/våra fönster av hom med bra service och attraktiva priser.. Har mer än bara det titta på hemsidan så ser ni.
SoletAer Är en ny typ av solfångare som anv en ny tekn för att värma vatten. man kopplar den direkt till VVB och låter den jobba direkt. det jag afattat av den ska den vara mer effektiv än tradisionella fångare. Priset för den inkl Acc tank ligger på ca 40,000 (det var ett par år sedan så det gäller nog inte idag)
Alutite är ett sammanfognings system för Aluminium. Man fogar samman betydligt lättare än att tig:a, vilket är kanske kompliserat och dyrt, men nu kan man stå hemmai garaget och "värma" ihopdet.
Pressentations film
Leroy-Merrin Byggvaruhus i Polen och störredelen av EU. Priserna på El och VVS ca 1/4-1/6 av prisna i Sverige För ca Sv kr multiplicera med 2,5
Fraktbolag , kör upp till Mälardalen för bra pengar.

Fraktbolaget som jag anlitar, bra priser om man ligger på deras rutt (maila och frågapå engelska.

m.rohde@agroland.com.pl
Ull Isolering

Från venster till höger:

Cosywool

Ultrawool

Natralhemp

Supasoft