Jag kan utföra följande åtaganden!

Jag kan hjälpa till med Takmålning och fasadmålning mindre arbeten av VVS och rivnings arbeten av Eternit och asbest (jag tar inga arbeten inomhus gällande Asbest) För mina tjänster går vi igenom vad ni vill ha gjort , är det fler saker som tillkommer tar vi en diskussion om dessa.

1: Takmålning: Tiden /kvm är ca 3-4 Kvm/tim (papptak)

2.2-3 Kvm /tim Plåttak där man kan gå på (ej fantomplåt) i timmen. detta är med följande moment, tvättning av tak/borttagning av lava/mossa

2: Primer läggs på med roller

3: Grundmålning, samma kulör som med täckfärgen

4: Målning lager 2 och ev 3 om så behövs för att få en bra finish

Jobbet godkänns av er och allt avslutas

PS. Kunden kommer att skriva avtal med mig om att betalning sker i 3-delar: handpenning vid mat. anskaffning, nästa del vid halva arbetet, och sista delen vid avslutat arbete.

Kvm/tim (papptak)

2-3 Kvm /tim Plåttak där man kan gå på (ej fantomplåt) i timmen. Detta är med följande moment, tvättning av tak/borttagning av lava/mossa

2: Primer läggs på med roller

3: Grundmålning, samma kulör som med täckfärgen

4: Målning lager 2 och ev 3 om så behövs för att få en bra finish

Jobbet godkänns av er och allt avslutas

PS. Kunden kommer skriva avtal med mig om att betalning sker i 3-delar handpenning vid mat. anskaffning, nästa del vid halva arb, och sista delen vid avslutat arb.

Takmålningsarbete görs på falsade, betongtegeltak och papptak

Eternit/Asbest skivor på fasaden kan jag ta bort och skicka det till godkänd anl. Jag har Asbest cert se mitt CV längst ner

Fasad målning med special färg, den är bevisad att hålla längre än andra högkvalitativa fasadfärger, samt stänger inte in fukten i underliggande matrial (ej tätt produkt) .

Mitt arvode är 300 Kr/timme Inkl moms, materialkostnad tillkommer. Jag åtar mig arbeten i Södermanland och södra delen av Västmanland.

Jag ger er 3 års garanti på att färgen inte flagnar/spricker